Om meg

 

Matblogger

Min kulinariske reise rundt om i verden

Jeg er en matglad mann fra det glade Sørland.
Er godt gift og har tre voksne barn. 
Til daglig jobber jeg i Washteam hvor vi selger bilvaskeutstyr og vaskekjemi til kunder over hele landet.
På fritiden er jeg trommeslager i Torridal Janitsjar og driver litt med modellbygging i IPMS Sør

Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av gode smaker og ikke minst nye smaker. Nå tenkte jeg å dele mine opplevelser med dere i denne matbloggen.
Her kan du være med på min kulinariske reise rundt om i verden. Få tips om hvilke restauranter som er vel verdt et besøk… og de som du kan hoppe over 😉
Håper du kan dra nytte av mine matanmeldelser og restaurantanmeldelser.
Jeg prøver så godt jeg kan å teste ut nye matretter.
Om det er friterte gresshopper eller en blodig Wagyu- biff så er mantraet mitt:


«Du vet ikke om du liker det før du har smakt det»

Morten Håland

Bon Appetit!


Hvordan vurderer jeg anmeldelsene mine?

Når jeg besøker et mathull vurderer jeg stedet utfra hva man kan forvente. Det vil si at lista er vesentlig høyere på en restaurant med «hvite duker og lysestaker» enn matvogna på hjørnet.
Jeg ser på service og atmosfære, smak og presentasjon i mine vurderinger.

Jeg presenterer mine vurderinger i antall burgere hvor
En burger 🍔 er svært dårlig og Seks burgere 🍔🍔🍔🍔🍔🍔 er svært bra

Mine burgere gis på et helt subjektivt nivå og gjenspeiler kun min opplevelse av mathullet jeg har besøkt.
Setter pris på om du vil kommentere under anmeldelsen viss du føler du har en annen opplevelse, eller er enig i det jeg har skrevet.

Målet med denne bloggen er å dele mine opplevelser med dere for å kunne gi en viss pekepinn på hva du kan forvente deg dersom du har lyst å ta deg en tur ut til et av mathullene jeg har besøkt.

#matblogger #matblogg #restaurantblogger #restaurantblogg #mortensmatreise

🤞 Gå ikke glipp av mine siste anmeldelser!

Vi spammer aldri! Les mer i vår personvernerklæring